Vásárlási tájékoztató

Weboldalunk szállásfoglaláshoz nyújt segítséget a látógatók számára, mint szállásközvetítő oldal.

Vásárlás menete

Válaszd ki a weboldalunkon található szállások közül azt, amelynek az ajánlatát le szeretnéd foglalni. Ehhez segítséget ad a főoldalon is megtalálható kereső. A találati listát több szempont szerint tovább szűkítheted, így megtalálva a legmegfelelőbb szállást.

Javasoljuk, hogy már a kereséskor add meg, mikor és hányan szeretnétek utazni, gyermekek esetén azok életkorát is az utazás időpontjában. Az intelligens keresőnk ugyanis a megadott adatok alapján pontos árat tud kalkulálni számodra, így könnyebben eldöntheted, melyik szállás az igazán megfelelő.

A kiválasztott szállás ajánlatán a foglalás gombra kattintva jutsz el a foglalás első lépéséhez, ahol akár a szobaelosztást is egyedileg összeállíthatod magadnak. Miután megadtad az utazásod időpontját és kiválasztottad a foglalandó szobákat is, a foglalás második lépésénél a személyes adataidat kell kitöltened. Ezek az adatok a szállásfoglaláshoz szükségesek. Az adataid kezeléséről itt olvashatsz bővebben.

Fizetési módok

Foglalásod során amennyiben szükség van foglaló befizetésére, úgy megadhatod, hogy azt milyen módon szeretnéd kifizetni. Szállásonként, sőt akár ajánlatonként eltérhetnek a lehetséges fizetési módok, de alapvetően az alábbiak közül választhatsz:

  • Átutalás
  • Bankkártya
  • OTP SzÉP kártya
  • K&H SzÉP kártya
  • MKB SzÉP kártya
  • Ajándékutalvány

Vásárlás utáni teendők

Amennyiben a szálláshely kérte foglaló befizetését, akkor a befizetés rögzítése után, egyébként pedig azonnal sikeres lesz a foglalásod, kivéve, ha a szállás korlátozottan foglalható a kívánt időszakban. Minden a foglalásoddal kapcsolatos fontos információról e-mailben értesítünk. Kérdés esetén természetesen az ügyfélszolgálatunk is rendelkezésedre áll.

Bízunk benne, hogy weboldalunk segítségével a kényelmes szállásfoglalás után a szállodában is zavartalan pihenésben lesz részed.